OM OSS

Larsmont Archipelago grundades av kärlek till Larsmo skärgård och vänner.

Vår historia

Vid vattnet kan man finna ro och lugn.

Vår historik började under våren 2020 när Andreas bestämde sig för att bygga M/s Relax, på grund av hans längtan efter en stabil båt där han också kunde övernatta. Efter att ha letat länge utan resultat för en båt som han var helt nöjd med, bestämde han sig för att bygga en husbåt med bastu själv. Efter färdigställandet av M/s Relax märkte Andreas snabbt en efterfrågan på att hyra en bastuflotte i regionen. Därefter skaffade han en Rib-båt för att kunna transportera intresserade till M/s Relax, och intresset fortsatte att växa. Snart insåg han att olika grupper var intresserade av båtturer i skärgården, så han började hyra ut M/s Relax till både privatpersoner och företag för olika ändamål, inklusive cateringtjänster.

Larsmonts archipelago grundades av kärlek till Larsmo skärgård och vänner, med målet att dela den känsla av ro och frihet som man upplever vid vattnet. Andreas och hans affärspartner ville att andra också skulle få uppleva den energigivande och lugnande effekten som en vistelse på M/s Relax kan ge. De tror att alla förtjänar att ha en liknande upplevelse vid vattnet och vill erbjuda detta till sina kunder.

Efter framgångarna med cateringservicen ombord på M/s Relax, började Andreas tillsammans med sin fru Magdalena och två kollegor drömma om att driva en café-restaurang på Köpmanholmen under hösten 2021. De insåg att det var nödvändigt att ha en fast plats för sin verksamhet, där man kunde samla och utgå ifrån. Därför kontaktade de kommunen och efter en överenskommelse började de driva Köpmanholmen sommaren 2022. Första säsongen var intressant och lärorik på många sätt, och på grund av all erfarenhet har Andreas och Magdalena bestämt sig för att fortsätta driva sin affärsverksamhet.