MEISTÄ

Larsmont archipelago sai alkunsa rakkaudesta Luodon saaristoa ja kanssaystäviä kohtaan.

Meidän historia

Veden äärellä mieli rauhoittuu.

Keväällä 2020 meidän tarinamme sai alkunsa, kun Andreas rakensi M/s Relaxin. Andreas etsiskeli pitkään vakaata venettä, jossa olisi myös mahdollista yöpyä, tuloksetta. Hän ei löytänyt sellaista, mihin olisi täysin tyytyväinen, joten hän päätti rakentaa saunallisen taloveneen itselleen. Hyvin nopeaa, M/s Relaxin valmistuttua, Andreas laittoi merkille, että saunalautan vuokraamiselle oli seudulla kysyntää ja niinpä hän heti seuraavana kesänä hankki Rib-veneen, jotta pystyisi kuljettamaan saunalautasta kiinnostuneita M/s Relaxiin. Kiinnostus kasvoi ja asiakkaita alkoi tulla, pian Andreas huomasikin, että erilaiset ryhmät olivat kiinnostuneita myös saaristoajelusta ja näin M/s Relaxia alettiin vuokrata sekä yksityisille että yrityksille eri tarkoituksiin, catering-palveluineen kaikkineen.

Larsmont archipelago sai siis alkunsa rakkaudesta Luodon saaristoa ja kanssaystäviä kohtaan. Sitä tunnetta, jota Andreas liikekuppaneineen koki veneillessään, haluttiin jakaa myös kaikille muillekin. Veden äärellä mieli rauhoittuu ja energiatasot nousee, kaikki ovat ansainneet kokea tunteen, minkä M/s Relaxilla oleskelu saa aikaan.

M/s Relaxille järjestetty catering-palvelu alkoi tuntua omalta ja niinpä syksyllä 2021 Andreas alkoi yhdessä vaimonsa Magdalenan sekä kahden kollegan kanssa haaveilemaan Kahvila-Ravintola Köpmanholmenin pyörittämisestä. He tarvitsivat omalle liiketoiminnalleen kiinnepaikkaa. Paikkaa, minne voisi kokoontua ja mistä lähteä liikkeelle. Niinpä he ottivatkin saman tien yhteyttä kuntaan ja yhteisymmärrykseen päästyään alkoivat kesällä 2022 pyörittämään Köpmanholmenia. Ensimmäinen kausi oli kaikinpuolin sekä mielenkiintoinen että opettavainen ja näin Andreas on yhdessä vaimonsa Magdalenan kanssa päättäneet kaikesta kokemuksesta innostuneina jatkaa yritystoimintaa.