Saaristo, kesä ja herkullista ruokaa

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus nauttia kauniista saaristostamme ja siksi tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia sen toteuttamiseen​​. Sinun tarvitsee vain valita se mikä sopii sinulle parhaiten. Haluatko syödä hyvää ruokaa viihtyisässä ravintolassamme Köpmanholmenissa, ottaa rennosti ja nauttia kuumasta saunasta sekä kunnon yöunista meidän talovene M/s Relaxissa vai haluatko lähteä muutamaksi tunniksi saaristoon RIB-veneiden kyydissä. Tuo ystäväsi, perheesi tai vaikka työtoverisi unohtumattomalle saaristoelämykselle. Tarjoamme sinulle valmiita kiertoajeluita tai räätälöimme reitit toiveidesi mukaan. Hyppää mukaan kyytiimme ja nauti kauniista saaristostamme!

Varaa talovene

M/s Relax

Vuokrataan mm. kokoushuoneeksi, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, tykypäiville sekä yöpymispaiksi 6 hengelle.

varaa konferenssihuone

Konferenssihuone

Loistava, 30 henkilön, tila esimerkiksi yritysten virkistyspäiville ja kokouksiin.

varaa sauna

Sauna

Iso sauna ja pieni sauna, vuokrataan lämmitettynä. Hinta sisältää siivouksen ja lämmityksen.

kesäravintola

Ravintola

Tarjolla ruokaa, juotavaa ja makeisia sesongin mukaan. Ravintola soveltuu myös liikuntarajoitteisille.

Lähellä merta ja kaupunkia

Tule nauttimaan vehreän ja luonnonkauniin Köpmanholmen-saaren antimista ja miljööstä Luodon saaristossa

kesäaktiviteettejä
vuokraa vesiskootteri ryhmille
kokoustilat tarjoiluineen
tuoretta kalaa paikallisilta kalastajilta
kiertoajelu saaristoon
varaa veneajelu saaristoon

Benefits

Varaa ryhmille

Köpmanholmenissa viihtyy niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Kaikille löytyy jotain mieluista tekemistä. Tarjoamme erilaisia päiväaktiviteettejä ja yöpymismahdollisuudenkin. Voimme myös viedä teidät ajelulle niin historiallisista kohteista luonnonkauniisiin poukamiin ja luotoihin – saaristosta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai haluat kenties tehdä varauksen, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Rentoudu saunassa porukalla ja pulahda puhtaaseen meriveteen

Mahdollisuus varata iso tai pieni sauna, riippuen ryhmän koosta. Sauna vuokrataan lämmitettynä ja hinta sisältää siivouksen sekä lämmityksen.

Kokoustilat tarjoiluineen

Loistavat kokoustilat niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille ja ruokatarjoilu kokouksen yhteyteen

Aktiviteettejä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille

Tarjolla paljon erilaisia aktiviteettejä niin maksullisia kuin maksuttomiakin. Jos varaat paikan ryhmällesi, ette takuulla jää Köpmanholmenilla toimeettomiksi

Nauti vauhdikkaasta päivästä merellä

Teemme yhteistyötä paikallisten vesiskootterivuokraajien kanssa ja tarjoamme näin myös vesiskoottereita vuokrattavaksi. Me järjestämme vesiskoottereiden kuljetukset ja huolehdimme, että ne odottavat täällä teitä valmiiksi tankattuina. Nauti vauhdikkaasta kesäpäivästä merellä yhdessä ystäviesti tai kollegoidesi kanssa.

Kiertoajelu saaristoon

Nauti kauniista saaristosta ja historiallisista kohteista, tarjoamme ryhmällesi valmiita kiertoajeluita tai räätälöimme reitit toiveidenne mukaan.

Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille

Köpmanholmenista löytyy jokaiselle jotakin. Maksuttomiin aktiviteetteihin kuuluu mm. leikkipaikka perheen pienimmille, perinteisiä suomalaisia perhepelejä hevosenkegän- ja tikanheitosta mölkyn peluuseen ja seikkailun ystäville vaellusreitti näköalatorneineen. Luonnollisesti Köpmanholmenissa pääsee myös uimaan puhtaaseen meriveteen ja kanootillakin voi käydä tutkimassa lähiympäristöä maksutta. Pientä maksua vastaan voi testata taitoja minigolfissa, Sup-laudalla tai Water Tuben kyydissä.

Maksuttomat aktiviteetit

Leikkipaikka

Tikanheitto

Hevosenkengän heitto

Mölkky

Lentopallo

Kanootti

Vaellusreitti

Näköalatorni

Maksulliset aktiviteetit

Minigolf

6€ aikuiset ja 4€ lapset

Sup-lauta

10€ / h

Water Tube

10€ / h